Victor Hănescu a fost prezent, marţi, la avanpremiera dramei biografice “Borg versus McEnroe. Înfruntarea secolului”, distribuit în România de Ro Image, şi le recomandă fanilor tenisului să nu rateze pelicula ce readuce în prim-plan o rivalitate contrastantă a anilor ’80, între cerebralul suedez Bjorn Borg, mereu în control pe teren şi în gestionarea emoţiilor – pe de o parte, şi vulcanicul american John McEnroe, constant pus pe harţă cu arbitrii, adversarii şi chiar spectatorii, un ‘bad-boy’ veritabil al acelor vremuri – de partea cealaltă.

Filmul prezintă aspecte inedite ale rivalităţii dintre jucătorii care, împreună, au 18 de titluri de Mare Şlem, la simplu
Retras din tenisul profesionist, Victor Hănescu se ocupă acum intensiv de Academia de Tenis Victor Hănescu. “Copiii vin de plăcere, doresc să joace tenis, visează, dar – din păcate – de multe ori părinţii strică acest parcurs al copiilor către marea performanţă. Din primii ani de tenis deja se gândesc la marea performanţă, dacă vor câştiga şi asta strică. Acest aspect pune foarte mare presiune pe copii”, a afirmat Victor Hănescu, pentru ProSport.

LĂSAȚI UN MESAJ