Gabriela și Ana, soțiile jucătorilor de fotbal Mihai Pintili (FCSB), respectiv, Paul Pîrvulescu (SKN St Palten), parcurg împreună un program intens de antrenamente, sub comanda cunoscutului antrenor de fitness Alexander Florescu. Fetele merg de 3-4 ori pe săptămână la sală fiind foarte mulțumite de cum decurge planul lor de tonifiere.

”Ana și Gabriela au reușit într-un timp foarte scurt să slăbească și să se tonifice datorită programului de antrenamente sportive pe care l-am gândit pentru ele împreună cu un plan de nutriție bine definit. Astfel, fără a recurge la alte tratamente de remodelare corporală sau intervenții chirurgicale, fetele au obținut prin perseverență ceea ce și-au dorit: sport intens pentru o detoxificare maximă, o piele fermă și celulita distrusă. Ele au reușit aceste rezultate pentru că au avut voință, ambiție și dorința de a schimba ceva în stilul de viață. Gabriela și Ana au urmat programul special numit Killer Body Workout, conceput de mine pentru toți cei care vor să obțină rezultate vizibile”, a arătat Alexander Florescu de la Futura Gym.
”De-a lungul timpului, amândouă am lucrat cu mulți antrenori însă cu Alexander am fost de la început pe aceeași lungime de undă pentru că a știut cum să ne motiveze, cum să ne facă să venim cu plăcere la sală. Suntem foarte bucuroase că l-am descoperit și l-am recomandat și prietenelor noastre”, a arătat Ana Pîrvulescu Gheorghe.

Programele lui Alexander, care și-a descoperit pasiunea pentru sport în copilărie, practicând tenis de performanță timp de 12 ani, se bazeaza foarte mult pe antrenamente funcționale de grup care să motiveze și să ambiționeze și mai mult prin antrenarea tuturor grupelor musculare și obținerea rezultatelor vizibile într-un timp cît mai scurt. În acelasi timp, Alexander mizează foarte mult și pe necesitatea antrenamentelor individualizate mixate cu programe de nutriție (dezvoltate chiar de el) pentru echilibrarea stilului de viață și adaptarea întregului program la metabolismul fiecăruia.

https://www.youtube.com/watch?v=X7cu4kP9QpE

LĂSAȚI UN MESAJ