skydive dubai elena kovacs jurgen schunn

Echipajul The Skydive Dubai Rally Team, format din pilotul arab Rashid Al Ketbi și copilotul Karina Hepperle din Germania, a cucerit prima treaptă la Raliul Aradului Atrium Mall, în cadrul întrecerii ce a contat pentru etapa a treia din European Rally Trophy. La bordul unui Ford Fiesta R5, pilotul din Dubai a terminat pe primul loc, în fața românilor Sebastian Barbu și Sergiu Itu.

rashid al ketbi elena kovacs
“Îi mullțumesc lui Dumnezeu pentru performanța reușită la Arad și sunt recunoscător întregului echipaj Skydive Dubai Rally Team pentru șansa de a îl reprezenta la acest nivel. Sunt foarte fericit că am câștigat cursa arădeană, care mi s-a părut foarte dificilă pentru că am avut adversari foarte puternici. Românii sunt oameni minunați și îi aștept pe toți să viziteze Dubaiul. Mi-am făcut mulți prieteni în România, printre care Mihai Leu, un om de o valoare umană și sporivă extraordinară, omul de afaceri Jurgen Schunn, sponsor al competiției sau Elena Kovacs, o doamnă deosebită, care activează cu succes de peste 20 de ani într-o companie auto de succes. De altfel, ei au fost primii care ne-au felicitat pentru victorie”, a arătat Rashid Al Ketbi.
Avându-l în dreapta pe navigatorul Botond Csomortani, Edwin Keleti a câștigat Raliul Aradului Atrium Mall, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri, el fiind urmat de Dan Gîrtofan și Bogdan Marișca.
film video Raliul Aradului Atrium Mall:
http://aradrally.glmediapro.tv/video.php?gara=107&video=379

LĂSAȚI UN MESAJ