Luptă aprigă între două blonde pentru Yamato Zaharia!

Faimosul Yamato Zaharia este unul dintre cei mai iubiţi concurenţi participanți la concursul-fenomen Exatlon România, emisiune difuzată în fiecare seară de miercuri până duminică de Kanal D.
Pe paginile sale de socializare, campionul mondial la Kempo primeşte sute de mesaje de la admiratori, dar mai ales de la admiratoare, din toată ţară. Printre miile de fane ale tânărului campion se află Paula Anghelache şi Loredana Preduna care au venit special din Ploieşti la sediul Federaţiei Române de Kempo din Bucureşti pentru a înregistra un mesaj video către Yamato.

https://youtu.be/UOt2quQ4G8I

“Sperăm ca “Faimoşii” să castige jocul de comunicare şi să îi putem trimite acest filmuleţ lui Yamato pentru a îl asigura de sprijinul nostru necondiţionat. Pentru noi, el este cel mai bun concurent de acolo din toate punctele de vedere: mental, sportiv, moral. Vrem să îi mulţumim că datorită lui am descoperit acest sport minunat Kempo, pe care îl promovăm şi noi pe vlogul nostru Gemini şi pe instagram prin materialele video făcute de promotorul nostru Robert Bogdan Roth”, au declarat Paula şi Loredana, care de dragul lui Yamato au intrat şi în pielea unor sportive Kempo. “Ne-am luptat pentru inima lui Yamato, încercând lovituri cu pumnii şi picioarele. A fost super tare. Am consumat calorii şi ne-am distrat foarte bine”, au mai spus cele două vloggeriţe.

LĂSAȚI UN MESAJ