Astăzi, în a doua zi de Paște, fanii baschetului din România vor avea parte de o surpriză excelentă: legendara trupă americană Harlem Globetrotters va susține un spectacol de excepție la Sala Polivalentă de la ora 17:00. De la un astfel de eveniment, nu putea lipsi Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei de baschet a României și sportivul declarat de cinci ori cel mai bun baschetbalist din țară. În prezent, președinte-jucător la Steaua CSM EximBank și vicepreședinte al Federației Române de Baschet, Virgil este un adept al managementului și marketi10276438_10152062262260669_2139117083_nngului sportiv și încurajează cu toată forța sa promovarea baschetului în rândul copiilor și tinerilor. “Spectacolul Harlem Globetrotters este un bun prilej pentru ca românii de toate vârstele să se apropie și mai mult și să îndrăgească baschetul. Show-ul oferit de americani este unic și conține atât elemente de spectacol cât și sportive. Sper ca astăzi Sala Polivalentă să fie plină”, a declarat Virgil Stănescu pentru www.iClara.ro.
Zilele trecute, Virgil i-a vizitat pe copiii de la școala de baschet Laguna Sharks din București cărora le-a arătat câteva scheme de joc și le-a povestit despre Harlem Globetrotters, în prezența lui Denise Săndulescu, organizatoarea acestui eveniment de amploare.
Astăzi, la show-ul americanilor vor fi prezente multe vedete din România precum Bogdan Stelea, Ruxandra Dragomir, Camelia Potec sau Ilie Năstase,

LĂSAȚI UN MESAJ