11745433_10205342619498615_573052878712756248_n

Fostul baschetbalist Virgil Stănescu, acum preşedinte la Steaua CSM EximBank, a urmărit cu atenţie meciurile de la Wimbledon şi s-a bucurat de performanţa lui Horia Tecău, care a câştigat titlul la dublu, mai ales că cei doi au avut ocazia de a se întâlni de câteva ori la diverse acţiuni.
„E senzaţional ce a reuşit Horia şi mă bucur enorm că România a început să conteze în tensiul mondial. Să nu uităm că sportul este cel mai bun ambasador, iar eu am simţit pe propria piele acest lucru, deoarece în ţările în care am jucat când spuneai România primele răspunsuri erau Hagi, Nadia şi Ilie Năstase”, a spus Virgil Stănescu. El a avut o lungă carieră internaţionalkă, evoluând în SUA, Belgia, Rusia, Germania, Kuweit, Turcia şi Italia. Virgil Stănescu, singurul român care face parte dintr-un Hall of Fame american, cel al Universităţii South Alabama, consideră că Tecău poate fi un exemplu demn de urmat de copiii care se îndreaptă către tenis.
„ E bine că există idoli, pentru că tinerii au nevoie de idoli. Şi mie îmi place tenisul şi am crescut ascultând poveşti cu Ilie Năstase, chiar dacă l-am văzut jucând prea puţin. Acum îi avem însă pe Horia, pe Simona Halep şi pe toţi ceilalţi şi consider că trebuie să fim mândri de ei”, a încheiat Virgil Stănescu.
Formaţia pe care o conduce, Steaua CSM EximBank îşi va relua pregătirile în luna august, până atunci încercându-se alcătuirea unui lot cât mai competitiv, care să obţină o performanţă superioară celei din sezonul trecut, când a prins Final Four-ul campionatului. Steaua CSM EximBank va juca şi în Eurocup, meciurile urmând a începe în octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ