Steaua CSM EximBank și-a prezentat echipa și noul echipament de joc în cadrul unei conferințe de presă organizată marți la Arena Mihai Viteazul din București.

Președintele Stelei, Virgil Stănescu, care din acest sezon va rămâne doar la statutul de conducător al echipei, renunțând la cel de jucător, consideră că principalele atuuri în acest sezon sunt: nucleul de jucători români de valoare și experiența pe care o vor aduce în lot jucătorii străini transferați în această vară.
“Avem un nucleu foarte bun de jucători români și mă mândresc cu lucrul acesta, pentru că mi-am dorit ca ei să fie niște exemple pentru jucătorii tineri pe care îi avem în pepiniera clubului. Cele două școli cu care am încheiat anul trecut un parteneriat, BC Laguna și Dan Dacian, sunt pilonii echipei noastre și sper ca acest lucru să se vadă din ce în ce mai mult în următorii ani”, a spus Virgil Stănescu.
“Jucătorii străini transferați în această vară ne aduc un plus enorm. Am căutat jucători care dincolo de talentul lor să dovedească că sunt oameni pe care ne putem baza, cu o etică a muncii care să-i inspire pe cei mai tineri, care să fie modele în așa fel încât să reprezinte Steaua cu succes și pe teren și în afara lui”, a mai adăugat președintele roș-albaștrilor.
“Nu vom avea un tur de campionat ușor, mai ales că nici presezonul nu a fost chiar cum ne-am dorit, dar sperăm să trecem cu bine de prima parte, să vedem ce va putea fi reglat în iarnă și să ducem Steaua către Cupele Europene în sezonul viitor”, a mai spus Stănescu.
Steliștii pleacă astăzi în Serbia, unde în perioada 11-13 septembrie vor juca trei amicale

LĂSAȚI UN MESAJ