colaj virgil stanescu
Din prezentarea de modă „Campionii“, semnată de Adela Diaconu și Ciprian Vaida și dedicată marilor sportivi din România, nu a lipsit numele lui Virgil Stănescu, unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști din istoria țării. Adela Diaconu i-a dedicat una dintre creațiile sale vestimentare, care-l înfățișa pe fostul căpitan al echipei naționale de baschet într-o ipostază de când evolua pe teren, rochia fiind purtată de Ioana Francia, un cunoscut și aprecial top model.
Astfel, Virgil Stănescu s-a alăturat listei campionilor cărora le-a fost dedicată această colecție, în care s-au mai regăsit Helmuth Duckadam, Andreea Mitu, Monica Iagăr, Monica Roșu, Elisabeta Lipă, Doina Melinte și Ilie Năstase.
Colecția „Campionii“ a venit drept replică la non-valorile care sunt promovate în mass-media, în detrimentul celor care au realizat ceva în viață și au adus faimă României la nivel internațional.
„În această colecție a fost omagiat și Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, care după ce a făcut performanță la cel mai înalt nivel în baschetul mondial, în prezent arată ce manager sportiv excelent este. După 24 de ani, echipa pe care o conduce, Steaua CSM EximBank, se află din nou în semifinalele Ligii Naționale de Baschet“, a declarat Adela Diaconu pentru www.iClara.ro.
Evenimentul a fost organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, la Ambasad’Or și s-a bucurat de aprecierea celor prezenți și de sprijinul casei de modă Cacharel care i-a asigurat ținuta stilistului Ciprian Vaida.

LĂSAȚI UN MESAJ