Centrul de excelență pentru tratamente destinate îngrijirii și sănătății părului, Yofi Hair & Spa Academy, inseamna în primul rând frumusetea absoluta a podoabei capilare. Produsele profesionale pentru îngrijirea părului Luiza Essence, Kashmir Hair System, Kava Kava, Max Repair, Cureplex, Hair Max și gama de vopsele de păr Unicolor Revolution împreună cu tratamentele inovatoare pentru sănătatea părului au făcut ca acest centru de frumusețe să fie frecventat de rezidenții din zonele Pipera, Herăstrău, Băneasa, Corbeanca, Otopeni, Colentina dar și de cliente ce vin tocmai de la Vâlcea, Constanța sau Brăila pentru a își face aici tratamentele revoluționare pentru păr.

De departe, cel mai căutat este Kashmir Hair Botox, care asigură efecte miraculoase părului.

Printre personalitățile publice cu care te poți întâlni oricând la Yofi Hair Academy & Spa se află Adina Buzatu, scriitoarea Ioana Lee, Sorana Darclee, Iuliana Marciuc, Carmen Grebenișan, Alina Laufer, Ozana Barabancea, Mia Prigoană sau Adrian Enache. Situat pe bulevardul Pipera nr 17, Voluntari, salonul se bucură de colaborarea unor stiliști și specialiști celebri în domeniul frumuseții precum Dani Voicu, Flavius Man, George Siea sau Stela Ciciu.

La Yofi Hair Academy & Spa, se oferă de asemenea servicii pentru îngrijirea corpului și a tenului, cu aparate profesionale distribuite în România de ROWE. Centrul de frumusețe dispune de asemenea de un magazin cu haine semnate de designer-ul Inga Valerie și încălțări Mineli Boutique.

LĂSAȚI UN MESAJ